Bik: Onaj sto ide od nule, da bi stigao do zvezda, i ljubavlju na ljubav uzvratio!

Bik: Onaj sto ide od nule, da bi stigao do zvezda, i ljubavlju na ljubav uzvratio!

2024-02-12 0 By Admin

Dobar i plemenit, onaj  je sto ce vas uciniti srecnim i dostojnim prave ljubavi…

BIK

Vi ste onaj koji je dobar i plemenit, i koji jako voli. I koji je cesto nepopustljiv i jako tvrdoglav, ali samo u pojedinim situacijama. Vi se mozda tako branite i tako krijete osecanja. Skrivate svoju ogromnu tugu i osecanja koja vas guse. I mada biste cesto i pustili osecanjima na volju, ne zelite,jer niste nametljivi…

Ne dozvoljava vam vas ponos koji cesto stavljate ispred ljubavi i osecanja koja nosite u sebi. Nekada mozda i ne zelite da se ponizite, a cesto ne dozvoljavate drugima da budete ponizeni. Zato je vas ponos ono cime se branite. Ponos vam cesto puta bude od pomoci, ali  vam vise puta i odmogne.

Ipak ste onaj lik koji zeli da pomogne  svima i da se nadje u blizini bliznjima. Da bude rame za plakanje prijateljima, da pomaze koegama. I uvek da je tu, da se na njega mozete osloniti u sreci i tuzi. Da pokazete da volite, da osetite da ste voljeni i postovani.

I da ucinite srecnim one koje volite, i do kojih vam je stalo. Da uz vas stanu rame uz rame i sa rukom u ruci da idete kroz zivot. Spremni ste da gazite svoje pute koje vam je skrojio zivot, da budete svesni srece koja vam je dostupna i za koju se morate izboriti. I onu koju volite da ucinite voljenom i dsostojnom prave ljubavi koju cete joj pruziti.

Gospodin bik je uvek jak i snazan a cesto i odvazan. Poseduje urodjenu inteligenciju, pa zato se izdvaja iz sredine u kojoj je.  Cesto je dominantan…Ali dobar i plemenit, ucinice vas srecnim…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2