Utorak,sreda,cetvrtak:Burni sati za razocarenja, nove ljubavi i iznenadjenja!

Utorak,sreda,cetvrtak:Burni sati za razocarenja, nove ljubavi i iznenadjenja!

2024-02-12 0 By Admin

Slede burni sati razocarenja, nove ljubavi i iznenadjenja na ljubavnom planu!

OVAN

Pred vama su burni sati razocarenja, ali i neke nove promene na ljubavnom planu. Okrenite se najboljim mogucim resenjima. Od vas se mora ocekivati da se potrudite da resite neke situacije. Nepovoljne su i morate se snaci.

 

BIK

Nikako da se nadjete u poziciji da vi birate i da vam se posreci. Zasto ste ubedjeni unapred da ste bez srece? Mozda vam se bas sada posreci i nadjete se na putu nove ljubavi. Mozda su bas u tome sagledana iznenadjenja na ljubavnom planu.

 

BLIZANCI

Niste bas odusevljeni onim sto je bilo, ni onim sto vas mozda ceka. Sta ako ste imali neke nepovoljne prilike do sada? Ne znaci da ce da se nastave i dalje i da cete ih samo vi imati. Verujte u bolje dane i da slede lepsi sati.

 

RAK

Na ljubavnom planu vas ceka jednostavna, ali trajna paznja vaseg partnera. Ona jaca svakim danom jer je vas partner nadogradjuje. Neguje vasu trajnu i snaznu emotivnu vezu koja ce ovih dana da dozivi uspeh.

 

LAV

I dalje staticni i neodlucni na ljubavnom planu. Nista ne preduzimate, a morali biste da vodite vise racuna. Zasto ocekujete da vas pogleda sreca, ako za nju ne cinite bas nista? Za sve se morate potruditi.

 

DEVICA

Ucinite odredjen korak na ljubavnom planu. Ako zelite da se priblizite jednoj osobi, morate imati nacin. Neka to bude spontana prica, ona obicna i laka. Prica koja ne obavezuje i ne pritiska. Tako cete imati sansu da pridjete onoj koja vam se svidja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2