Ljubav u drugoj polovini meseca- mesec ljubavi ce ipak nekome doneti bol i patnju!

Ljubav u drugoj polovini meseca- mesec ljubavi ce ipak nekome doneti bol i patnju!

2024-02-12 0 By Admin

VAGA

Jos uvek se klate vasa osecanja u srcu, bas kao list na vetru. Mozda je vreme da svoje emocije konacno ucvrstite u jednoj nameri. Pokazite da ste spremni da sreca zameni bol u vasoj dusi. Da ste spremni da krenete dalje, i da se suocite sa novom sansom.

 

SKORPIJA

Suvise ste osetljivi, a ovaj mesec je bio dokaz tome.Niko vas nije posebno obradovao, a vas se nisu setili ni oni na koje ste racunali. Od vas se ocekuje da budete hrabri i da se suocite sa nekim istinama. Vazno je da vas se sete oni koje vi volite, za ostale ne marite mnogo.

 

STRELAC

Tesko se navikavate da se u vasem zivotu stalno smenjuju  sreca i tuga. Od vas se ceka da budete verni  svojim zeljama i da idete za svojim srcem.  Morate shvatiti da je sve zivot, pa i ono sto se vama zbiva. Jedna suza, jedan bol, drugi dan smeh i radost!

 

JARAC

Od vasih osecanja zavise vasi naredni dani, ali i vasi potezi. Imate  plan da se vase srce ostvari u ovoj ljubavi, i ovo ce biti vasa lepa veza. Vreme je da  pokazete sta sve zelite i da ste spremni da pratite svoje zelje.A i vas  partner ce zeleti isto, pa delujete obostrano jaki.

 

VODOLIJA

Vas dobra dusa  je na meti  vase  okoline, ali srecom znate da se branite. Imate tvrdoglavu narav, pa cete znati da budete suprotnost svojoj dusi.  Do kraja meseca ce se sukobiti i vasa narav sa vasom dobrotom. Ali cete imati sukob zbog svojih tvrdoglavih stavova,  sto se tice partnera.

 

RIBA

Nije vam bilo lose ovog meseca, ali niste emotivno ostvareni. Jos osecate bol zbog neostvarene ljubavi. Vreme je da postanete  svesni da ce svaki bol, pa i vas, sutra postati proslost. Za vas slede novi dan,i i vreme je da potisnete proslost i pogledate buducnosti u oci.

Stranice: 1 2