Vage u dilemi sta uciniti, Lav i Skorpija bi da vrate vreme, Strelcima najsrecniji dani!

Vage u dilemi sta uciniti, Lav i Skorpija bi da vrate vreme, Strelcima najsrecniji dani!

2024-02-21 0 By Admin

Tri dana slede dileme, lepi trenuci i novi pokusaji, ali i brojne obaveze cekaju sve zodijake…

OVAN

Mozda ste u dilemi jer ste u vezi sa jednom vagom. Verujte da ni njoj nije lako, mada mislite da joj je lakse. I dok mislite na svoje osecaje i sebe, tako i ona misli na sebe. Ovako necete moci vise! Jedno mora da ucini prvi korak.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Jedan bliski prijatelj ce vam uliti nadu u ostvarenje vase velike zelje. Radi se o vasoj poslovnoj zelji,  i ona je na putu da se ostvari. Ne nadate se mnogo, ali cete uspeti uz pomoc veza prijatelja koji cini sve moguce.

 

BLIZANCI

Ovih dana se trudite da obavljate sve sto morate, ali tesko. Preumorni ste i vreme je da bar ovih dana date sebi predaha. Radujte se sto cete se odmoriti i sto cete imati zamenu da se to ne oseti. Sve je lakse kada ste raspolozeni za posao.

 

RAK

Imate osecaj da gubite tlo pod nogama i da gubite kompas. Vreme je da dobro razmislite sta vam je ciniti u ovoj poziciji. Mozda morate da pokazete neki odlucujuci korak i ucinite vazan potez. U svakom slucaju vi budite inicijator promena na bolje. Vi kao da ste u nekoj dilemi…

LAV

Kajete se zbog mnogo cega, ali to vesto krijete. Ovih ce vas dana stici kajanje, i tek cete znati gde ste i u cemu ste pogresili. Mozda je kasno za kajanje, mada biste najradije da vratite vreme. Vasi putevi vode u pravcu bivse ljubavi. U dilemi ste.

 

DEVICA

Osecaj srece vas nosi dilemi da se odlucite na jedan korak. Rado biste ga ucinili, samo da vam se pruzi prilika. Zato trazite nacina kako da prosledite misli i zelje svoga srca. Tako biste bili zadovoljni sobom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2