Ovan:On vas nece upozoravati da pazite sta radite-ko ga povredi taj ga i izgubi!

Ovan:On vas nece upozoravati da pazite sta radite-ko ga povredi taj ga i izgubi!

2024-02-22 0 By Admin

Isto tako, ovan je znak koji mnogo prasta i tolerise. Mozemo cak da kazemo da je ovo znak koji prasta vise nego bilo ko, ali da nikada nece preci preko izdaje i prevare. Onaj ko se usudi da ga izda moze da zaboravi da ovan postoji jer je ovo neko ko ne tolerise izdaju. On prosto zna da onaj ko izda jednom uradice  to ponovo i ponovo, a on ne prasta onima koji su u stanju da lazu. Da pricaju jedno a rade drugo jer to nije njegov stil.

Moramo da kazemo da je osoba rodjena u ovom znaku neko ko tacno zna kada je vreme da kaze stop.A  kada se to desi, cak i ako vas voli najvise na svetu… Kraj je.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

On je dobar covek ali nije osoba koja dopusta da joj se neko igra sa srcem. Vazno je da imate na umu da je ovo cist dokaz da postoje ljudi koji vole svim srcem ali koji ne dizu ruke od onog sto naume.

Imajte na umu da je ovo cist primer postenja i postovanja. I da je ovan svestan i mana i vrlina ali da se ni zbog koga ne menja. Tacno zna kada je vreme da se okrene i ode. I kada je vreme da nekome kaze zbogom.

Stranice: 1 2