Cetvrtak,petak i subota:Evo sta donosi zadnji dan februara i prva dva dana u martu!

Cetvrtak,petak i subota:Evo sta donosi zadnji dan februara i prva dva dana u martu!

2024-02-28 0 By Admin

Svaki kraj je jedan novi pocetak. Zavrsava nam se februar,a mart moze biti jako lep.

 

 OVAN

Zadnji dan februara ce vama doneti srecu. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli.Posle niza suza napokon vam sledi period za promene i cini se da nema nimalo sumnje da je i nemoguce moguce. Vama slede odluke.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je ovo period za ljubav. Zadnji dan meseca ce vama doneti ostvarenje jedne velike zelje. Mart ce vam poceti jako lepo i zanimljivo. Stize vam jedna lepa poruka.

 

 BLIZANCI

Vazno je da znate sta je ono sto zelite.Bice ovo dani kada neke odluke moraju biti donete.  Sve ostalo je samo na vama.  Vazno je da znate ko je osoba koja je spremna da se bori za vas. Nemojte nikome davati laznu nadu. Ostanite ono sto jeste.

 

 RAK

Ljubav je vase drugo ime. Vazno je da znate sta je ono sto zelite. Ostanite u skladu sa svojim zeljama i cinite onako kako nalaze vase srce. Ovo je period kada cete saznati neke stvari koje sada ni ne slutite.

 

LAV

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da dolaze dani za promene. Ostalo je na vama.Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Cinite onako kako nalaze srce. Ono zna i ume da prepozna sta vam treba.

 

DEVICA

Zadnji dan meseca bas i nece biti talican. To je ono sto moramo da kazemo. Sledi vam period za velike promene  i vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Sve ostalo je samo na vama, krenite ka svom cilju korak po korak jer imate prava na to.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2