Bik:Znak koji je spreman da dobije ono sto zeli jer je znak koji zna sta hoce!

Bik:Znak koji je spreman da dobije ono sto zeli jer je znak koji zna sta hoce!

2024-02-28 0 By Admin

Vazno je da kazemo da je bik znak koji je spreman  da se bori za ono to pozeli. Znajte da je ovo neko ko  zna sta tacno hoce i kako da to dobije…

 

Bik je znak koji voli zivot. Bik je znak koji ima stav i koji ume i zna da uziva u njemu na pravi nacin. Moramo da kazemo da je osoba rodjena u ovom znaku neko ko bas nikada ne odustaje od onog sto zeli i naumi.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Oni koji bika imaju u svojoj blizini imaju nekoga ko ce ih voleti, ko ce im biti oslonac i podrska i rame za plakanje i jos mnogo toga. Ovo je znak koji je spreman da istraje u onome sto naumi i moramo da kazemo da je jako posten. On nece graditi svoju srecu na tudjim suzama ali dobro zna kada je vreme da se okrene i ode. Imajte na umu da nema nimalo sumnje da je ovo znak koji ce ici ka svom cilju. Neko je ko tacno ume da se izbori za svoje zelje ali neko ko ne igra dvolicno. On ne gradi svoju srecu na tudjim suzama i to je najveca moguca istina kada je osoba rodjena u ovom znaku u pitanju.

Imajte na umu da je ovo dokaz da postoje ljudi koji za pravu ljubav cine sve ali koji tacno znaju za koliko i za koga se bore. Mislite o tome. Moramo da kazemo da je ovo neko ko ima stav. Neko ko je posten i ko ne gradi svoju srecu na tudjim suzama zato sto je pravi borac i ima parolu po kojoj zivi.

Bik nikada ne radi drugima ono sto ne bi zeleo da se desi njemu. I to je ono sto je jako vazno da kazemo. Znak je koji za pravu ljubav cini sve sto moze ali onoliko koliko da, toliko zeli i da dobije.  Jer on je dobar covek ali nije covek koji tolerise kada mu neko daje laznu nadu. To je vrlo vazno da kazemo. Ono sto je bitno da znate jeste da je bik neko ko je spreman da istraje u onome sto hoce. Neko ko tacno ume da se izbori, neko ko ide ka svom cilju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2