Rak i Strelac:Slomite im srce i oni ce vas izbrisati iz zivota zauvek-kao gumicom!

Rak i Strelac:Slomite im srce i oni ce vas izbrisati iz zivota zauvek-kao gumicom!

2024-03-02 0 By Admin

   Istina o raku i strelcu. O tome sta zele, kakvi su, o tome sta tacno hoce… Mislite o tome.

 

 RAK

Vazno je da kazemo da je srce raka posebno samo po sebi. Da niko na svetu ne ume da voli kao on. Srce ovog znaka je veliko kao nebo i niko nije spreman da voli toliko ludo kao on. Imajte to na umu.  Ovo je osoba koja tacno zna sta hoce i znak je koji tacno ume da se izbori za ono do cega mu je stalo. Ali moramo da kazemo da je rak neko ko ume da istraje u svemu sto naumi sto je vrlo vazno da kazemo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Niko nema tako veliko srce kao on. Niko ne moze tako ludo da voli, niko nije tako iskren kao on. Ali moramo da kazemo da ga vrlo cesto kosta to divno poverenje i ta divna emocija koju on nosi u svom srcu. Sve ostalo je zaista samo na vama. 

Rak je neko ko je odan i veran i neko ko za prave ljude cini i moguce i nemoguce. Svestan je toga da retko ko moze da voli tako ludo kao on. Svestan je toga da retko ko moze da mu uzvrati istom merom. On zapravo i ne ocekuje da ga ljudi vole na nacin na koji on voli njih. On samo ne  zeli da neko na bilo koji nacin koristi njegovu ljubav, postovanje, njegov stav, njegovu dusu.

Rak je jedan jedini, poseban, iskren, znak cije je srce vece od planete. I svi koji ga imaju kraj sebe treba da znaju koliko on vredi.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2