Devica:Ima divno srce,ali ako je povredite-to srce ce biti  kao od celika!

Devica:Ima divno srce,ali ako je povredite-to srce ce biti kao od celika!

2024-03-02 0 By Admin

 Pricamo o osobama rodjenim u znaku device. Bile su i ostale posebne.

 

Devica je znak koji je tajanstven. Znak sa kojim se nikada ne znamo na cemu smo. Ali, najveca moguca istina jeste da je ovo neko ko bas nikada ne odustaje od onog sto naumi. Cak i onda kada bi svi odustali, cak i onda kada svi odustaju … Devica je onaj znak koji se svim silama bori za ono do cega joj je stalo. Imajte na umu da je ovo tipicni dokaz da postoje osobe koje vole iskreno ali koje dobro znaju kada je vreme da nekoga precrtaju pa cak i ako tu osobu vole svim srcem. Mislite o tome…

Ono sto treba da znate jeste da ce devica biti znak koji voli, koji se predaje, znak koji je spreman da svoju ljubav dokaze na hiljadu nacina… Ali, znak koji ce postati gora od svih ako joj slomite srce. Zasto? Zato sto je ona dobar covek ali nije budala. To je najveca moguca istina.

Kada joj jednom slomite srce, nema toga sto ovaj znak nece biti u stanju da uradi. Ona ima divnu dusu, ona ume i zna da prasta ali treba da znate da je ovo neko ko postaje gori od svih ako ga izdate. Razmislite o tome.

U ljubavi, devica je znak koji je u stanju da ucini prvi korak. Znak koji se ne libi nicega sto moze da mu donese srecu ali je vazno da kazemo da je ovo znak koji nikada nece graditi svoju srecu na tudjim suzama. Dakle, devica je znak koji je pravi borac, znak koji daje sve od sebe za  ono sto naumi ali da je vrlo vazno da kazemo da je osoba koja je postena.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Devica se ne plasi karme zato sto ona ne gradi srecu na tudjim suzama. Ona nije prevarant, ona nije izdajnik, ona nije lazov. I dok svi dizu ruke ona je onaj znak koji cini bas sve i koji je istrajan u svemu sto zamisli i naumi. Mislite o tome.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2