Karma nikome ne ostaje duzna:  Evo koji zodijak treba da bude pazljiv  u danima pred nama!

Karma nikome ne ostaje duzna: Evo koji zodijak treba da bude pazljiv u danima pred nama!

2024-03-04 0 By Admin

 

  VODOLIJA

Vi ste nekome u proslosti slomili srce. To je izvesno,ali zato cete u danima koji su pred nama  patiti. To je ono sto moramo da kazemo. Karma dolazi u vas zivot sa namerom da vam otvori oci i da vam stavi do znanja koliko ste bili neodgovorni prema nekome ko vas je voleo i cenio  iznad svega. Ta osoba vam nikada nije ni pomislila nista lose.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ta osoba vam nikada ni u mislima ne bi naudila. No, ono sto moramo reci jeste da je sada kasno da svoje  greske ispravite. Ne postoji mogucnost da vratite vreme.  Imali ste nekog ko je   zbog vas bio spreman na sve ali ste tu osobu povredili,  prokockali ste njeno poverenje. I vama tek dolaze dani  tokom kojeg cete shvatiti koliko je zapravo velika  greska koju ste napravili.  Ne mozete da ispravite gresku ni da vratite vreme, vec samo da naucite lekciju  i da nikada vise nista slicno ne uradite.

 

DEVICA

Vi ste znak koji nema razloga za brigu. To je ono sto moramo da kazemo, jer vama karma donosi neke vrlo lepe situacije i trenutke. Vi ste znak koji je uvek pokusavao da se nadje onima koje voli, da svima budete podrska… Osoba ste koja ima divnu dusu i koja je uvek pokusavala da  druge usreci i sada cete konacno moci da kazete da vas je sudbina  pogledala i da su vas zvezde nagradile.  Meseci koji slede ce biti vrlo lepi kada ste vi u pitanju.

Karma ce vam na najlepsi nacin i najvecim zivotnim darovima nagraditi  i dokazati vam da je uvek vredelo i da ce uvek vredeti da budete dobar covek. Vi to jeste, a nagrada ce tek da usledi!

 

 

Stranice: 1 2