Naredna 72.sata ce biti sati za pamcenje,ali ne svim zodijacima!

Naredna 72.sata ce biti sati za pamcenje,ali ne svim zodijacima!

2024-03-04 0 By Admin

Naredna 72 sata ce biti sati za pamcenje, ali ne svim zodijacima. Cast ce imati samo pojedini!

OVAN

Ocekujete da se pokrenete u jednom radnom zadatku, ali vas koci prijatelj. Slede vam zanimljivi sati. Vreme je da procitate sta vam radi i sta ce da cini. Posmatrajte to sa strane, ali nemojte reagovati, vec budite mudri. Vreme  da se otkrije lazni prijatelj.

 

BIK

Budite spremni da se okrenete sebi, umesto sto se ponasate tako ravnodusno. Vreme je da budete zadovoljni onim sto imate i da radite trenutne obaveze. Ovih dana cete morati da prihvatate cinjenice koje nece biti prijatne.

 

BLIZANCI

Dani pred vama su dovoljni da menjate neke stvari da biste promenili trenutno stanje. Od vas se ceka da budete odlucni u tome. Ucinite odlucan potez koji ce promeniti tok stvari. I tako vam ove dane uciniti da budu dani za pamcenje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Ne mozete nista da promenite i zato ste pomireni sa svime. Obaveze su vam brojne i one vas cekaju bez odlaganja. Nije da vam je lako, ali mnogi misle da nemate brige. Mozda ovi sati sto slede, rasvetle neke teske situacije.

 

LAV

Budite  svesni da morate da donesete neke vazne odluke. Ako budete mudri, ovo bi mogli biti sati za pamcenje. Dakle, samo da znate da sve sto ce se zbivati, zavisi samo od vas. I od vasih poteza koje cete uciniti.

 

DEVICA

Pokazite se boljim i odlucnijim, kada se radi o vaznim koracima. Vas partner ce imati odredjene zahteve. Na vama je da li cete odgovoriti na njegove zahteve odobravanjem. Ili cete biti dovoljno mudri da unapred razmislite sta je najpametnije.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2