Naredna 72.sata ce biti sati za pamcenje,ali ne svim zodijacima!

Naredna 72.sata ce biti sati za pamcenje,ali ne svim zodijacima!

2024-03-04 0 By Admin

VAGA

Pred vama je nesto vrlo vazno i tek cete shvatiti i koliko. Od vas se ceka da pokazete svoj stav. Imate odgovoran zadatak da postupite ispravno u datoj situaciji. Samo jednom se donosi tako vazna odluka, i ucinite je dostojnom za pamcenje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Ne osecate se dobro u svojoj kozi i vreme je za promene. Ucinite ih takvim da odgovaraju vama, a ne drugima oko vas. Ono sto cinite za sebe, bice dovoljno da se pokrenu stvari.Morate se oraspoloziti, i pokazati volju za sve sto zelite.

 

STRELAC

Budite odmereni u recima jer cete imati priliku da se izjasnite. Pazite i sta cinite, i sta izgovarate. Reci koje bole, mozete da lako kazete, a da ih ne budete svesni. Pazite, jer biste mogli da povredite nekoga ko vas tajno voli.

 

JARAC

Budite svesni da vas  ceka odredjena situacija kojoj se ne nadate. Neocekivano cete biti pocastvovani lepom situacijom. Ovo ce biti vasi sati za pamcenje, pa cete prijatno uzivati. Vazno je da dodje red i na vasu srecu.

 

VODOLIJA

Moracete se radovati  danimakoji slede. Suvise ste se opustili i postali ste skoro ravnodusni na sve oko sebe. Od vas se ocekuje da budete opusteni, veseli i dobro raspolozeni.  Bolje situacije nece doci ako ih sami ne ucinite boljim.

 

RIBE

Budite odgovorni da znate sta vamje ciniti i gde necete pogresiti.Bice ovo dani da se pokazete u najboljem svetlu. I da biste bili na nivou zadatka, ucinite sve sato mozete. Neko vas posmatra i ocenjuje.

Stranice: 1 2