U naredna tri dana: Vaga svesna svojih zelja,Riba spremna da prihvati sve,u ime ljubavi…

U naredna tri dana: Vaga svesna svojih zelja,Riba spremna da prihvati sve,u ime ljubavi…

2024-03-06 0 By Admin

VAGA

Svesni ste svojih zelja, ali i svojih mogucnosti da ih ostvarite. Jasno vam je da ima i nemoguceg u onome sto zelite. Ipak ste odlucna osoba koja ne odustaje lako, mada ste cesto ne izjasnjavate.

 

SKORPIJA

Bilo kako da se okrenete  boljim stvarima, znajte da vas ceka neizvesnost. I ovi dani ce biti neizvesni sto se tice vasih ocekivanja.Zato ucinite nesto licno vi da biste znali na cemu ste. Sami morate resiti neke nejasnoce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Neko vam se dopada i cinicete sve da mu se nadjete u blizini. Neocekivano zajednicko drustvo ce vas pribliziti, vise nego sto mozete verovati. Eto sanse da se bolje upoznate i resite sve do cega vam je stalo.

 

JARAC

Niste svesni ko vas gleda i da je to bas ona o kojoj sanjate tajno. Ovih dana otkrijte sta vam je ciniti. Mozda vas vezu neke nevidljive niti koje morate sami da osetite. I da oboje ucinite da se zna da su simpatije obostrane.

 

VODOLIJA

Ne dozvoljavate sebi da vas neko zamajava, ali ipak morate biti popustljiviji. Morate verovati jednoj osobi kojoj je stalo do vas. Ucinite sve da se rese neke situacije koje vode u nedogled.  Pokazite spremnost da spustite loptu.

 

RIBE

Spremni ste na sve, u ime ljubavi i ucinicete bilo sta. Volite nekoga i vreme je da ucinite sve sto bude potrebno, da biste uspeli. Mozda  budete ovih dana u prilici nekih boljih okolnosti. Imacete prilike da vam se posreci i budite zahvalni sudbini.

 

 

Stranice: 1 2