U naredna tri dana: Vaga svesna svojih zelja,Riba spremna da prihvati sve,u ime ljubavi…

U naredna tri dana: Vaga svesna svojih zelja,Riba spremna da prihvati sve,u ime ljubavi…

2024-03-06 0 By Admin

Naredna tri dana neki su svesni svojih zelja, a neki spremni da se bore i sve prihvate, u ime ljubavi…

OVAN

U naredna tri dana slede promene. Morate da znate koji su vam planovi i da idete za njima. Ne smete sebi dozvoliti neocekivanu situaciju. Za svaki slucaj budite spremni da se odreknete nekih  privilegija koje uzivate. Nece vam biti lose.

 

BIK

Vreme je  da se mirite sa nekim cinjenicama i neka za to posluze ovi dani. Zasto da dalje odlazete da prihvatite istinu koja boli? Negde vam se nije posrecilo, a negde ste i sami mnogo gresili. Shvatite da ne mozete da krivite druge.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Od vas se ceka da budete brizni prema jednoj vodoliji. Imate neke neresene nesuglasice i nikako da sepomire vasa misljenja.  Njoj smeta sto ste vi u pravu, a vama sto i dalje tvrdi suprotno. Resite to ovih dana, pa kako bude! U naredna tri dana sve dolazi na svoje ali je mnogo toga na vama…

 

RAK

Nikako da se sredite, ali cete morati ovih dana. Dugujete izvinjenje jednoj osobi. Nije se nadala nekim vasim recima, ali tu je, sta je! Da mozete da vratite sve izgovoreno i bacite iza sebe! Svesni da ne mozete, ucinite nesto sto mozete.

 

LAV

Budite odlucni da sredite nesporazum sa jednom skorpijom. Dokle cete terati inat jedno drugome i kako premostiti jaz medju vama?Od vas se ceka da budete nekoko zna sta treba da radi kada pogresi.

 

DEVICA

Usamljeni ste u dusi, i rado bi se nekome poverili, ali kome? Osecate da nema pravih prijatelja koji bi vas razumeli. I sto je najgore, znate da niko nece cuvati ono sto imate poveriti. Mozda postoji nacin da se kanalise vasa seta i da se oraspolozite. Naredna tri dana ce doneti iznenadjenja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2