Lav:Stavite mu krunu na glavu jer je zodijak koji je rodjen da bude najbolji!

Lav:Stavite mu krunu na glavu jer je zodijak koji je rodjen da bude najbolji!

2024-03-08 0 By Admin

 Istina o lavu. Saznajte sve sto ste zeleli o ovom znaku zodijaka…

 

Lav je neko ko zna sta hoce. Neko ko je spreman da istraje u onome sto naumi. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da je ovo neko ko je spreman da se bori. Neko ko ima stav, neko ko je poseban i ko ne odustaje od onog sto zeli. Ali moramo da kazemo da je ovo neko ko nikada i nikoga i ni za sta ne moli. Sve sto ima on je stekao sam. Ovo je neko ko se bori i neko ko je posvecen sebi i svemu onome sto zeli.

Imati lava kraj sebe znaci imati osobu koja ce biti u stanju da vas voli kao niko na svetu. Da cuva vase tajne, da vam bude oslonac i podrska i rame za plakanje.

Ovo je znak koji ima petlju da kaze istinu ali uvek zahteva da i drugi prema njemu budu iskreni. Istina je da je ovo neko ko je spreman da istraje u svemu i iako ima niz problema retko ce kada ocajavati. To prosto nije njegov stil.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ovo je osoba koja je svesna sebe i svoje vrednosti i moramo da kazemo da je ovo neko ko je spreman da se izbori za ono do cega mu je stalo. Imajte na umu da je posten. Da je lav neko ko ne gradi svoju srecu na tudjim suzama.

On je znak koji se ne plasi karme zato sto zna sta radi. Zato sto se ponasa prema ljudima onako kako bi voleo da se oni ponasaju prema njemu i to je velika istina. Lav je onaj znak koji bi mogao mnogima da posluzi kao primer jer dok svi odustaju i ocajavaju… Lav je znak koji se bori.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2