Bik i Blizanci:Sve sto imaju stekli su sami,svojim radom i trudom!

Bik i Blizanci:Sve sto imaju stekli su sami,svojim radom i trudom!

2024-03-08 0 By Admin

 Vazno je da kazemo da su bik i blizanci zodijaci koji se razlikuju od svih. Znaci koji su istrajni u svojim namerama.

 

BIK

Vazno je da kazemo da osobe rodjene u ovom znaku postene. Sami su stekli sve sto imaju, sami su se izborili za ono do cega im je stalo.

Bik je znak koji je jako ponosan i koji zapravo nikada ne odustaje tek tako od onog sto naumi, a to je jako vazno da kazemo. Imati kraj sebe osobu rodjenu u ovom znaku znaci imati nekoga ko ce vas voli i ko je spreman da vam svoju emociju dokaze na delu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Ono sto treba da znate jeste da su bikovi srecni, bili sami ili ne. Oni prosto znaju sta hoce i kako da se izbore za ono sto zeli njihovo srce. Kada zavole daju sve od sebe ali je vazno da kazemo da su osobe koje ce naci nacina da dodju do svog cilja, a da pri tome ne slome nikome srce.

Moramo reci da je ovo znak koji je u stanju da bude andjeo cuvar onih koje voli i koji bas nikada ne odustaje od onog sto zeli jer mu je ljubav jako vazna. Kada zavoli, bik ce ici na sve ili nista ali moramo da kazemo da nikada nece graditi svoju srecu na tudjim suzama.

Ovo je dokaz da postoje osobe koje se predaju i koje za ljubav sve cine. Ali isto tako, i dokaz da postoje osobe koje ce ici glavom kroz zid. Oni nekada radije biraju da budu sami nego da predju preko svog inata i ponosa.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2