Naredna tri dana nose susrete srodnih dusa! Neko ce otpoceti svoju ljubavnu pricu!

Naredna tri dana nose susrete srodnih dusa! Neko ce otpoceti svoju ljubavnu pricu!

2024-03-09 0 By Admin

Naredna tri dana nose susrete srodnih dusa, jer ce neko otpoceti svoju ljubavnu pricu!

OVAN

Vreme je za novu ljubavnu pricu. Pred vama vreme sto nosi susrete srodnih dusa. I ne pomisljate da ce vam se desiti nesto slicno. Vreme je da budete vedri i dobro raspolozeni i idete  onako kako vas vode situacije.  Mozda se iznenadite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Nikako da se mirite sa situacijom u kojoj ste. Nije dobra, ali morate se licno potruditi da je menjate.Vreme je da shvatite da ste sami krivi za svoju losu situaciju. Niste nista cinili da je menjate, a sada cete morati bilo sta. Neko ce promeniti pricu i shvatiti sta zeli.

BLIZANCI

Mozda je vreme susreta sa srodnim dusama, pa se nadate da cete i vi moci da ucestvujete u tome. Do sada se niste mogli da pohvalite sa srecom, ali mozda sada hocete. Bicete od onih koji ce se radovati ovih dana, a tek cete videti i zasto.

 

RAK

Previse sanjarite i previse se prepustate  nekim svojim zamislima. Vreme je da budete jasno orjentisani na neke odredjene stvari. U nekoj ste poziciji gde cete morati da pokazete svoj glas. Vreme je da se odlucno suprostavite necijim stavovima.

 

LAV

Vasa dusa zivi  za neke nove dane i sanjarite o jednoj osobi. Bice da je to san o vasoj srodnoj dusi, koju cete sresti. I mada ne verujete da srodne duse postoje, jednu cete sresti ovih dana. Vreme je da otpocnete svoju ljubavnu pricu.

 

DEVICA

Bicete spremni da se okrenete sebi i da znate da vas je  nesto nateralo na takav stav. Dosta dugo ste ugadjali drugima i vreme je da malo cinite i po svojoj volji. Ovih dana ce vam srce  zeleti ka jednoj osobi, sledite ga!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2