Do kraja meseca: Ovim znacima sledi znacajna finansijska dobit!

Do kraja meseca: Ovim znacima sledi znacajna finansijska dobit!

2024-03-08 0 By Admin

Do kraja meseca ovim znacima sledi znacajna finansijska dobit!

OVAN

Radite i ne zalite se sto se tice novca i svoje zarade. Mozda vasa primanja nisu u skladu sa vasim radom, ali sto je, tu je! Do kraja meseca za vas nece biti novcanih preoblema. Ostalo  moze da se tolerise.

 

BIK

Hvata vas nervoza jos sada, jer ste  dosta promenljivog raspolozenja. Od vas se ocekuje da pokazete da ste spremni da menjate stvari. Za sada ne vidite nacina, ali cete ga morati naci. Inace ste u losoj novcanoj situaciji.

 

BLIZANCI

Imali ste vece novcane izdatke, ali vasa je dosta pratila i novcana sreca. Tako ste ono sto ste trosili, namirivali neocekivano. I dalje cete imati novcane srece jer vas ceka znacajna finansijska dobit.

 

RAK

Srecom pa te skromni i vasa potrazivanja nisu velika. Inace ste zapali u malu novcanu krizu, tako da  i ne pomisljate na neke izdatke.  Dobrop je to sto sve moze da ceka vasa primanja, jer vasi izdaci nisu nuzni.

 

LAV

Imate, pa nemate, ali nemate samo zato sto ne razmisljate. Kada vrlo dobro zaradjujete, bilo bi dobro da dobro i rasporedjujete svoju novcanu zaradu. Mnogo trosite na izlkaske i prijatelje. A kada nemate, vasi se prijatelji izmaknu dalje od vas.

 

DEVICA

Niste neko ko se zna  snaci  i vreme je da sada racunate na novcanu srecu. Imate neke male pozajmice koje ste i smetnuli sa uma. Taman sada kada zapadate u malu novcanu krizu, bice vam vracene. I ta znacajna finansijska dobit ce vam doci  kao resenje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2