Astro prognoze do 20.marta:Ovi znaci ce imati ludu srecu!

Astro prognoze do 20.marta:Ovi znaci ce imati ludu srecu!

2024-03-11 0 By Admin

Sapat  zvezda  do dvadesetog marta ce morati cuju svi znaci zodijaka, a samo ce jedan biti miljenik srece!

OVAN

Sapat zvezda ce morati da cuje svaki znak zodijaka. Tako cete i vi saznati sta vam predstoji. Za sada ne sledi nista posebno, osim uobicajenih stvari. Vi ste  upali u kolotecinu i morate da cinite bas sve da iz nje  izadjete.

 

BIK

Niste spremni ni za ovaj, a kamoli za naredne dane.Osecate se pogubljeno i vreme je da budete  mnogo stabilniji. Pokazite bar odgovornost za svoje postupke koje ste do sada cinili. I od sada bar ne cinite gluposti, no budite oprezni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Za vas ce biti bolje da pogledate okolo i oslusnete sapat zvezda. Mozda ce vam uskoro vase srce da nagovesti sta vas ceka i sta je ono sto zelite. I zelja se u momentu rodi, bas kao sto donosimo plan.A vas je da pokusate prici jednom raku koji ce vas uskoro opciniti.

 

RAK

Ne znate sta vas ceka, ali se i ne nadate nicemu. Dok idete za svojim obavezama, i ne slutite da cete moci da se zaljubite. Svojom cete pojavom da opcinite jednog blizanca koji ce vam uskoro prici. Sapat srca ce vam reci da se zaljubio u vas i vi cete u njega.

 

LAV

Cak ni do dvadesetog marta nece vam se ostvariti zelja srca.Ona je da vam bivsa da pomirenje o kojem sanjate. Nemate sanse  da se to desi, jer bivsa i nije kriva, no krivi ste vi.Lepo vam je dat uslov pod kojim ce biti u vezi sa vama. I vi ga niste ispostovali.

 

DEVICA

Ako mislite da cete postici nemoguce, necete! Nemojte se nadati previse, bez obzira koliko ste uporni i sto se trudite. Sapat nevidljivih  vas upozorava da se zalud ne trudite. Niste u milosti i bolje je da se pomirite i ne delujete za sada bar ove nedelje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2