Astro prognoze do 20.marta:Ovi znaci ce imati ludu srecu!

Astro prognoze do 20.marta:Ovi znaci ce imati ludu srecu!

2024-03-11 0 By Admin

VAGA

Vec ste ucinili sve sto ste mogli i pokusali ste sve sto je u vasoj moci. Ni svesni niste da vas prati losa sreca, i da se morate pomiriti kako stvari stoje. Za sada je vazno samo da prihvatite stvari kakvim jesu i da ne cinite niste.Vreme je da mislite hladne glave.

 

SKORPIJA

Vrlo uskoro cete biti miljenik srece, a to cete saznati kad vam se desi.  Sapat srca ce vam reci da su zvezde resile da vas caste novim susretom i novom srecom. Sledi vam susret koji ce vas  uciniti miljenikom srece i postacete nova ljubav jednome  jarcu.

 

STRELAC

Ne sluti vam na dobro tisina u vasem srcu  jer je i tuzno i usamljeno.Imali ste nesto lepo i niste bili svesni koliko je lepo.Imali ste nekog i niste znaliv koga imate, a sada je kasno da se kajete. Moracete samo da prihvatite greske jer zvezde su vas upozorile na istinu.

 

JARAC

Jedna vam je skorpija u srcu i postace vam ljubav. Pred vama su dani uzivanja pa cete se i sami sa njom osecati miljenikom sudbine. Konacno cete docekati da se i vama dese lepe stvari i vasa sreca da traje i potraje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Caki da osetite sapat sudbine kao upozorenje, vi ga necete hteti cuti. Kako god probacete da izbegnete da prihvatite istinu i neke cinjenice. Verujte da ce sapat zvezda morati da cuje bas svaki znak. Bilo mu milo ili krivo, vreme je za istinu.

 

RIBE

Konacno vam se smese bolji dani pa cete  ih prihvatiti sa srecom.Ovih ce dana da sledi vase ogromno odusevljenje, pa cete moci da se opustite. Odavno ste u grcu ocekivanja i losih i dobrih stvari. Vreme je da se konacno opustite i uzivate.

Stranice: 1 2