Skorpija:Ne kacite se sa njom,ona nista ne zaboravlja!

Skorpija:Ne kacite se sa njom,ona nista ne zaboravlja!

2024-03-14 0 By Admin

 Skorpija. Mnogi ce reci da je ovo znak koji je previse tvrdoglav, tezak, znak koji voli samo sebe. I mnogi ce pogresiti.

 

Skorpija je znak koji je rodjen za ljubav. Zapravo je prava istina da nikada necete upoznati nekoga slicnog njoj,jer je ovo jedini znak koji nema zamenu. Skorpija je unikat, ona je jedna jedina i itekako je toga svesna.

Najveca moguca istina jeste da je ovo osoba koja voli ludo. Osoba koja daje svoju dusu i koja cini sve sto moze za one do kojih joj je stalo. Ali moramo da kazemo i to da skorpija nikada nista ne zaboravlja. To znaci da je ona neko ko ce pamtiti kada je neko nasmeje, kada joj se neko nadje, ali i kada je neko povredi.

Da, istina je da skorpija ume da prasta ali itekako pazi kome, sta i koliko. I kada odluci da ode nista je na svetu u tome nece spreciti, niti je ista na svetu moze ubediti da se predomisli. Ovo je znak zodijaka koji je vredan ljubavi. Znak koji je iskren i posten ali koji dobro pazi kome ce verovati, kome ce se posvetiti, predati, a posebno koga ce voleti.

Ljubav ovog zodijaka nikada nije lako zasluziti ali je najveca moguca istina da je ovo neko ko se prema ljudima ponasa onako kako bi voleo da se drugi ponasaju prema njoj.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

U skladu sa tim skorpija je neko ko tacno zna sta hoce i ko je osoba za primer.

Ona veruje u karmu. Veruje u to da za svakoga od nas postoji prava osoba i da svako od nas pre ili kasnije i dobije ono sto zasluzuje. I ona se ponasa u skladu sa tim. Ako moze da pomogne, ona ce to rado da ucini. I nece ocekivati nista zauzvrat.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2