Ovan:Dobar covek koji postaje najgori ako ga izdate!

Ovan:Dobar covek koji postaje najgori ako ga izdate!

2024-03-15 0 By Admin

 Danas pricamo o Ovnu. O znaku koji je toliko poseban, neverovatan, koji zna sta hoce…

 

Ovan je znak koji ima dusu. Znak koji je sve ono sto nije nijedan drugi. Dok svi ocajavaju, dok svi pricaju kako je zivot tezak, ovo je znak koji se razlikuje od svih. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da je ovo osoba koja uziva u tome da usreci one koje voli.

Imati ovna kraj sebe znaci imati nekoga ko ce voleti i biti odan i biti uvek tu za one do kojih mu je stalo. Moramo zapravo da naglasimo da je osoba rodjena u ovom znaku neko ko je spreman da istraje u svemu sto hoce.

Nikada ovan ne igra dvolicno. Ovo je osoba koja se ponasa prema ljudima bas onako kako bi voleo da se neko ponasa prema njemu. Ljubav mu je jako vazna ali moramo reci da je ovo neko ko moze bez svakoga i svega. Jako mu je cesto ponos naglasen.

Ono sto je vrlo vazno da naglasimo jeste da je ovan znak koji ima dusu koja se moze samo pozeleti. Kada se zaljubi za voljenu osobu sve cini ali je izvesno da je ovo neko ko se ponasa prema ljudima onako kako bi voleo da se neko ponasa prema njemu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Imati kraj sebe ovog zodijaka znaci imati nekoga ko ce voleti, biti odan, veran, i voleti svim srcem. Ali bas zato sto ovan zna koliko vredi ovo je i osoba koja je u stanju da se okrene i ode. Zato sto je znak koji mnogo trpi ali koji zapravo nikada  ne odustaje od onog sto zeli i od onog sto naumi.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2