Sledeca sedmica ce biti najsrecnija sedmica u zivotu samo jednom zodijaku!

Sledeca sedmica ce biti najsrecnija sedmica u zivotu samo jednom zodijaku!

2024-03-14 0 By Admin

VAGA

Jedan od onih kojima sreca nije naklonjena nikako, svakako ste vi. Nije bas sve istina da jeste, ali deluje kao da jeste, jer vi se takvim smatrate. Ne smete tako vise ni trena da se prepustate bezvolji i losem osecaju. Neko ce vas naterati da promenite misljenje, jer cete se konacno zaljubiti.

 

SKORPIJA

Sedmica pred vama bice nesto sto i ne mozete ni zamisliti, mada odavno to sanjate.Bice ovo najsrecnija sedmica u vasem zivotu. Mada ste u vezi kojoj jos niste postavili status, ona ce dobiti status koji ce vas usreciti. Vas partner ce ovih dana da  vam iznese svoje srce na dlanu. Vreme je da vas zaprosi, i kad zasija prsten na vasoj ruci, ovih dana, bicete najsrecniji zodijak, u sedmici za pamcenje.

 

STRELAC

Vi ste jako promucurni i to cete i pokazati, ali sve u svoje vreme. Necete se radovati sto cete malo da cekate, ali  sve ce doci na svoje. Vase srce je  u rascepu, ali cete ga konacno sastaviti i vratiti u normalu. Jedna osoba ce vam doneti srecu u vas zivot, ali i sve ono sto niste znali.Samo ce vas strpljenje vratiti na  novi pocetak!

 

JARAC

Vreme koje ste propustili necete moci da povratite, niti nadoknadite. Ali ono sto sledi necete ispustati, nego cete svojski iskoristiti. Pred vama je nesto prelepo i vreme je da se ponasate u skladu sa situacijom.Slede vasi dani truda da uspete i da krenete dobrim pravcom. A ono sto sledi bice pravi put, put ka sreci.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Do sada ste terali po svome i igrali ste glavnu ulogu. Sada su dani da prestanete da se ponasate  kao glavni lik svakoga dana i u svakoj predstavi. Sedmica koja sledi donece vam nove korake, i osobu koja ce vam pomrsiti konce. Bice kao da cete postati neko drugi, i dodvoravacete se jednom liku.Ustvari cete  se zaljubiti, a da niste ocekivali.

 

RIBE

Dani sto ih donosi naredna sedmica, bice za vas kao uragan. Desice se neke velike bure u vasem emotivnom zivotu. Ako ste mislili da drzite sve pod kontrolom, budite sigurni da  to niko ne moze. Pokazite da ste svesni sta se sve moze izdesavati i kakva vas situacija ceka.Nema predaje dok ne sredite stanje, i sve ne dovedete u prvobitan red. To ce potrajati duze.

Stranice: 1 2