Saznajte sta vas ceka od 18. do 25.marta:Veliki horoskop za sledecu sedmicu!

Saznajte sta vas ceka od 18. do 25.marta:Veliki horoskop za sledecu sedmicu!

2024-03-15 0 By Admin

 Dragi nasi, pred vama je horoskop za sledecu sedmicu. Evo sta sledi i kome se ovog puta sve menja!

 

 OVAN

Neko ste koga ceka nesto sto ne ocekujete. Velike promene su u najavi. Ali, ono sto ce svakako na vas da ostavi najjaci utisak jeste poruka koja ce vam stici od jedne bivse ljubavi. Ona je dugo cutala i krila emocije, ali je jasno da prosto vise ne moze bez vas.

 

 BIK

Ono sto treba da znate jeste da vas ceka period za odluke. Vreme je da se zapitate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim. Jednom raku ste vazni i dragi. Vas niko nikada nije voleo kao on. Da li cete mu dati sansu? To je samo na vama.

 

BLIZANCI

Ono sto je vazno da znate jeste da ne bi ste smeli da obecavate ono sto ne mozete da ispunite. Morate da kazete istinu cak i ako ona boli. Ovo je vreme kada neke tajne moraju da izadju na videlo. Dugo ste patili ali vreme je da budete fer  prema nekome, pa makar mu srce slomili.

 

 RAK

Konacno cete u sedmici koja je pred nama dobiti ono sto zelite. Vas ceka period kada ce neke zelje da se ostvare. Sve ostalo je na vama ali je izvesno da ste osoba koja ce moci da kaze da je srecna. Itekako je moguce da dodje do preokreta.

 

 LAV

Ljubav je vase drugo ime. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Ostalo je samo  na vama. Posvetite se sebi i idite ka svom cilju korak po korak. Jednom raku je stalo do vas i emocija vam nece faliti. Krenite ka svom cilju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 DEVICA

Moramo da kazemo da je doslo vreme za ljubav. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Sve ostalo je samo na vama. Jednom raku ste vazni i dragi i sve ostalo je do vas. Da li ste spremni da mu date priliku? Razmislite.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2