Vodolija i Lav:Reci ce vam istinu jer imaju petlju za sve!

Vodolija i Lav:Reci ce vam istinu jer imaju petlju za sve!

2024-03-15 0 By Admin

Vodolija i lav su dva znaka zodijaka koja svaki covek treba da ima kraj sebe. Blago vama ako ste rodjeni u ovim znacima!

 

VODOLIJA

Ovo je osoba koja zna sta hoce. Reci ce istinu i samo istinu. Dok mnogi pricaju slatke lazi, osoba rodjena u ovom znaku vazi za nekoga ko prosto ima petlju za sve na svetu. Imati kraj sebe vodoliju znaci imati nekoga ko ce cuvati ono sto ima. To je jako vazno da naglasimo.

Prava istina jeste da je ovo znak kojem obicno treba jako mnogo vremena da se zaljubi.  Reci ce istinu uvek, pa samim tim i to da je znak koji retko kome veruje. Zapravo je oduvek bilo mali broj onih kojima vodolija veruje zato sto zna da je mnogo losih ljudi na ovom svetu. Samim tim, jako je malo onih koje i voli. Ali, osobe rodjene u ovom znaku imaju petlju za sve. Umeju i znaju da se nose sa posledicama i to je najveca istina.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Dakle vodolija je znak koji ce reci istinu cak i kada zna da ta istina nekome moze da slomi srce. Ona je prosto takva. Voleces iskreno ali ce biti u stanju da nekome napravi pakao od zivota. To zavisi od toga kako se neko prema njoj ponasa. Jer vodolija nikada ne pocinje prva svadju ali ume i zna da uzvrati istom merom. I to je najveca moguca istina od svih istina koje postoje. Mislite o tome.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2