Subota,nedelja,ponedeljak:Naredna tri dana donose nesto magicno!

Subota,nedelja,ponedeljak:Naredna tri dana donose nesto magicno!

2024-03-15 0 By Admin

Dragi nasi, pred vama je horoskop za naredna tri dana.

 

 OVAN

Naredna tri dana ce biti prilika da se posvetite sebi. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je jako srecan. Dakle vreme je da sebe i svoje zelje stavite na prvo mesto. Da pokusate da ucinite nesto lepo za sebe.

 

 BIK

Jako je vazno da kazemo da ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Da dolaze dani za promene i da ste vi neko kome se sve menja. Ono sto treba da znate jeste da je jednom raku stalo do vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Konacno cete moci da kazete da ste srecni. Da ste dobili ono sto zelite. Jako je vazno da pazite kome obecavate i sta obecavate. Bice ovo dani tokom kojih cete uspeti da ostvarite svoje zelje. Da se kolo srece okrene.

 

 RAK

Moramo da kazemo da je doslo vreme za ljubav. Da ste vi neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Sve ostalo je samo na vama ali je izvesno da cete moci da kazete da ste miljenik sudbine i zvezda. Ostalo je do vas.

 

 LAV

Jako je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da su ovo dani za promene. Dakle naredna tri dana mogu da donesu neke velike odluke ali i dileme. Vazno je da cinite onako kako nalaze glas srca jer cete samo tako moci da budete srecni.

 

 DEVICA

Jako ste nervozni i to se vidi na vama. Sada prosto nista nije onako kako bi ste vi zeleli. Imajte na umu da je vazno da budete iskreni. Ako ste sada u vezi i ako vas ta osoba ne cini srecnima… Znajte da je u redu da to i kazete.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2