Devica i Vodolija:Spremne da se bore do poslednjeg daha za ono do cega im je stalo!

Devica i Vodolija:Spremne da se bore do poslednjeg daha za ono do cega im je stalo!

2024-03-17 0 By Admin

Devica i Vodolija. Zodijaci cije je srce vece od neba.

 

 DEVICA

Znak koji tacno zna sta hoce. Ovo su osobe koje su uvek spremne da se bore za ono do cega im je stalo. Obicno se misle da su osobe rodjene u ovom znaku mirne i tajanstvene ali je prava istina da su ovo osobe koje vole svim srcem i koje zapravo nikada ne odustaju od onoga sto naume.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moramo da kazemo da je devica znak koji je poznat po tome sto mnogo bira. Ovo se odnosi i na partnera, i na posao, i na zivot kao zivot. Devica je neko ko ume da voli iskreno ali ko se ubraja u osobe koje su spremne na sve.

Istina je da od osobe rodjene u ovom znaku nista ne mozete sakriti. Mozda vam samo deluje da sa osobom rodjenom u ovom znaku mozete kako hocete, ali znajte da su osobe rodjene  u znaku device spremne da glume da nista ne shvataju… A da im je, zapravo, sve odavno jasno.

Svakako da su ovo osobe koje treba cuvati, jer mnogi shvate koliko vrede tek onda kada devica odluci da je kraj. A tada je obicno kasno za kajanje.

Ovo je znak koji mnogo trpi, tolerise, prasta, ali tacno zna…Kada je vreme da kaze zbogom. Mislite o tome. I cuvajte devicu, ako vec imate tu srecu da vas ovaj zodijak zavoli.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2