Bik i Vodolija:Kad vole-vole do ludila,kad prestanu-postanu santa leda!

Bik i Vodolija:Kad vole-vole do ludila,kad prestanu-postanu santa leda!

2024-03-18 0 By Admin

  Bik i vodolija su dva znaka koja se razlikuju od svih jer tacno znaju sta hoce od svog zivota.

 

BIK

Osobe rodjene u ovom znaku su posebne i svesne su toga. Kada vole, vole do ludila. Istina je da je bikovima potrebno mnogo vremena pre nego zavole ali je najvaznije znati da kada se to desi, oni vole iskreno i iznad svega.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ovo je znak zodijaka koji ima divnu dusu. Znak koji zeli svima da pomogne, znak koji je spreman da istraje u svemu sto naumi. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je ovo osoba koja je postena, iskrena, osoba koja tacno zna sta je ono sto hoce i koja ume i zna da se ponasa u skladu sa tim. Ljubav jednog bika nikada nije lako zasluziti ali ju je vrlo lako izgubiti. Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da je ovo osoba koja tacno zna sta je ono sto zeli ali je najvaznije od svega to da vole iskreno. Da ne grade svoju srecu na tudjim suzama.

Kada se osoba rodjena u ovom znaku zaljubi dace sve sto ima za tu osobu. No, isto tako, ocekuje da mu bude uzvraceno istom merom. Ako nije, okrenuce ledja, otici ce, jer je ovo osoba koja se ponasa kako zeli i kako je u skladu sa situacijom. Nemojte zaboraviti da je bik osoba koja je iskrena i postena i svesna sebe i vrednosti koju poseduje.

Nastavak na  sledecoj strani….

Stranice: 1 2