Bik i Rak:Apsolutni carevi zodijaka kojima mnogi zavide!

Bik i Rak:Apsolutni carevi zodijaka kojima mnogi zavide!

2024-03-18 0 By Admin

Moramo da kazemo da je cinjenica da umeju i znaju sta je ono sto zele. Istina je da su posebni i svesni su toga.

 

BIK

Znak za koga mnogi kazu da je jako uporan. On se razliuje od svih zodijaka. Znak koji ide glavom kroz zid ali moramo da kazemo da je cinjenica da ume i zna da se bori za ono do cega mu je stalo. Kada se zaljubi on daje sve od sebe ali je najveca moguca istina da on cini sve za ljubav ali sve ocekuje i da dobije.

Vazno je da kazemo da je osoba koja je rodjena u ovom znaku pravi primer ljubavi ali da je izvesno da ume i zna da voli svim srcem. Zato i jeste jako mali broj onih koje ovaj znak voli iz prostog razloga sto njegovu ljubav nikada nije lako zasluziti.

Ono sto moramo da dodamo jeste da je ovo osoba koja ume da cuva tajne bolje nego svi ostali. Dakle svaka tajna koja se njemu poveri tajna i ostaje ali on onoliko koliko da toliko zeli i da dobije. Vazno je da naglasimo da je bik znak koji zna kada je vreme da nekome kaze zbogom ali i da ume da se bori za osobu do koje mu je stalo kao niko na svetu.

Itekako je svestan toga koliko vredi. Moramo da kazemo da je ovo znak kojem mnogi zavide  zato sto je borac, snalazljiv. Zato sto tacno zna sta i kako.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

On je jedan od retkih znakova koji znaju da se snadju bas uvek i u svakoj situaciji ma koliko da mu zivot bio tezak. On je borac na kojeg se uvek mogu osloniti oni koje voli…

Od svih zodijaka je najposebniji.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2