Lav i Devica:Zodijaci koji ce vas iskreno voleti,ali ce sebe uvek voleti vise!

Lav i Devica:Zodijaci koji ce vas iskreno voleti,ali ce sebe uvek voleti vise!

2024-03-18 0 By Admin

 Istina je da su lav i devica zodijaci koji su posebni. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da oni umeju i znaju da vole, ali i da odu onda kada prestanu da budu voljeni.

 

 LAV

Ovo je znak zodijaka koji voli iskreno. Znak koji ima divnu dusu, znak koji je spreman da traje i da se bori za ono sto hoce. Moramo da kazemo da su ovo osobe kojima je ljubav jako vazna. Istina je da jedan lav retko moze da bude srecan ako nije voljen i to je ono sto moramo da kazemo. Kada se zaljubi ovo je znak koji ce dati svoju dusu ali i znak koji je spreman da se bori za ono sto hoce i za ono sto naumi.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ali, iako su mu osobe koje voli vazne istina je da je on sam sebi uvek vazniji i to je ono sto moramo da kazemo. Znak je koji je poseban. Koji ima petlju da kaze sta hoce, sta zeli, i to je najveca moguca istina. Jako cesto ga skupo kosta ta njegova potreba da kaze istinu jer mnogi zodijaci nisu spremni da je cuju. No, on je takav. On je znak koji je spreman da se bori i koji ne odustaje od onog sto naumi bas nikada i ni u kom slucaju.

Lav je znak zodijaka koji je iskren i koji voli i daje sve od sebe kako bi usrecio one do kojih mu je stalo. No, to nije sve. On je i znak koji nece nikada nikome dozvoliti da mu neko kroji zivot. On ima divnu dusu, on je znak koji ima karakter ali ne dopusta nikome da mu prica kako ce ziveti i to je velika istina. Volece iskreno, dace svoju dusu nekome, ali ce uvek sebe voleti vise. I otici od onih koji su mu dokazali da nisu vredni njega i njegove ljubavi.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2