Jarac i Vodolija: Ovo su zodijaci koji su vam potrebni za srecu!

Jarac i Vodolija: Ovo su zodijaci koji su vam potrebni za srecu!

2024-03-21 0 By Admin

Ova dva zodijaka su bas oni koji su vam potrebni za srecu!

JARAC

Vi ste od onih koji zive tiho i mirno i nikada se ne namecu. Niste neko ko se zeli takmiciti i neko ko bi zeleo sve za sebe. Daleko ste od sebicne osobe, od one koja se raduje i koja bi svima pomogla da moze. Radujete se boljim koracima koji mogu da vas vode i odvedu dalje.

Licno biste zeleli da vas odvedu do jednog para toplih ociju. Da budete bliski sa onim ko vas zanima i sa kime osecate da bi vam cinio srecu. Od vas se ceka da budete vredni divljenja u ocima jedne osobe. I da ona shvati da ste joj samo vi potrebni za srecu.

Kao covek ste vredni i radni i morate znati da vas ceka uspeh. Sve sto zelite, mozete sebi da priustite. Ipak se ne hvalisete, nego ste mirni i uzivate u plodovima svoga rada. Niste hvalisavac koji se razmece uspesima, no vise znate da cenite plodove svoga rada. Za vas je novac potreba, ali niste neko ko ga po svaku cenu grabi samo za sebe.

Niste lukavi, vec ste solidarni sa okolinom i sa svojim prijateljima. Vasa sreca je da ste uvek od pomoci onima koje volite i koji vas vole.

Za prijateljstvo cinite sve, bas kao i za ljubav. Vase ljubavi su  cesto bile neuzvracene, a vi ste bili spremni i da date sve za njih. Volite iskreno, ne varate, a znate da se zrtvujete sve u ime ljubavi. Od osobe koju biste voleli, ocekujete isto sto i vi cinite. Da vas postuje i voli, da vam bude podrska i oslonac u svakom trenutku.

Da shvati da ste za nju prava osoba i da ste zodijak koji joj je potreban za srecu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2