Skorpija i strelac:Ako ih volite-dace vam ceo svet na dlanu!

Skorpija i strelac:Ako ih volite-dace vam ceo svet na dlanu!

2024-03-21 0 By Admin

Skorpija i strelac. Dva znaka zodijaka koja beskrajno uzivaju u tome da cine druge ljude srecnima…

 

SKORPIJA

Dace vam svet na dlanu. Ovo je znak koji je poseban. Ovo je znak koji ima dusu, ima stav, ima karakter. Znak koji ce reci istinu cak i kada zna da ta istina nekome moze da slomi srce. To je ono sto je vrlo vazno.

Imati kraj sebe skorpiju znaci imati kraj sebe osobu koja ce vas voleti iskreno. Osobu koja ce vam biti odana, verna, pravi prijatelj. Skorpije su osobe koje daju ceo svet onima koje vole. I to je najveca moguca istina.  Moramo da kazemo da su osobe rodjene u ovom znaku neko na koga se uvek mozete osloniti, osoba koja ce vas voleti i biti vam odana, verna, iskrena. Skorpije su cist primer da postoje ljudi koje za pravu ljubav i prave ljude rade i cine bas sve.

Skropija je znak kojem je uvek potrebno mnogo vremena da se zaljubi ali kada se to desi skoro da nema toga sto za tu osobu nece uraditi.

Ljubav joj je jako vazna. Ona voli iskreno, odano, verno. Voli tako da je ta ljubav samo za pozeleti ali je ovo neko ko zna kada je vreme da se okrene i ode. Jer, ovo je neko ko ume da bude oslonac i podrska, ali i najveci neprijatelj. Sve po potrebi. Dok ste prema njoj dobri, skorpija ce biti jos bolja. Ali, one sekunde kada odluci da ode, tada je kraj jednom za sva vremena. I skorpija se nikada ne vraca…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2