Ljubav, novac ili veliki  bol i gubitak: Izaberi kartu i saznaj sta ti donosi april!

Ljubav, novac ili veliki bol i gubitak: Izaberi kartu i saznaj sta ti donosi april!

2024-03-21 0 By Admin

Ako si izabrao kartu broj dva:

Ova karta je znak da ce ti april biti jedan  od onih meseci koje ces zeleti da  zaboravis. Naime, ovo ce biti mesec   tokom kojeg ce doci do toga da vidis pravo lice nekoga  koga volis. Ti sada mislis da je   ta osoba prema tebi iskrena, ali, nazalost, tek ce doci do razocarenja   i suza u tvom zivotu.

April mesec ce biti   period kada ces proliti gorke suze, ali ono sto moramo da kazemo jeste da ti sada  jedino ostaje da budes jak.  Nimalo ti lepe stvari ne slede u mesecu koji je pred nama. To ce biti mesec razocarenja, suza, velikih gubitaka. Istina je da ce ti nakon toga trebati mnogo vremena da se oporavis, i jos vise da nakon svega toga krenes dalje… Da nekome verujes… I to je potpuno u redu. No, ono sto moramo da kazemo   jeste da imas na umu da posle svake kise dodje Sunce, i da ce tako biti i   u tvom slucaju.

Mozemo da kazemo da je izvesno da ces  shvatiti da  se ne isplati uvek biti dobar. Da neces uzivati u danima koji su pred nama i da ces jedva cekati da se naredni mesec zavrsi. No, polako. Znaj da posle svake kise dodje Sunce, i da ces ti tek da dozivis lepe trenutke i iskrene radosti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Ako si izabrao kartu broj tri:

Ono sto moramo da kazemo jeste da je izvesno da ces shvatiti ko je osoba prema koja prema tebi ima jake i iskrene emocije. Nema bas nimalo sumnje da je nekome do tebe stalo i da je ta osoba spremna bas na sve ne bi li te kraj sebe imala. Ako si izabrao ovu kartu, to moze biti znak najvece promene…

Ukoliko joj budes dao sansu, mozemo da kazemo da ce uslediti najlepsi  trenuci u tvom zivotu jer je ta osoba spremna bas na sve ne bi li te osvojila,a  onda i usrecila.

Ova karta je znak da ces tokom aprila  shvatiti da je ljubav najlepsa emocija i da se uvek isplati biti dobar covek.

Ono sto moramo da dodamo jeste da je velika greska  to sto uvek maris za misljenje drugih ljudi.

Ako sada zelis da budes srecan, znaj da je pravo vreme da ucinis bas onako kako ti tvoje srce nalaze.  Zivot je samo jedan. Imaj na umu da su cuda moguca onome ko u njih veruje. Tako ce biti i u tvom slucaju… Neka april bude mesec kada ce ti jedino biti vazno da  ti budes srecan. Fokusiraj se na ono sto ti licno zelis.

Stranice: 1 2