Ribe:Znak koji ima moc i neverovatno jako sesto culo!

Ribe:Znak koji ima moc i neverovatno jako sesto culo!

2024-03-21 0 By Admin

Ribe. Zadnji znak zodijaka, ali ne i najmanje vazan. Mozda je najposebniji od svih.

 

Ribe su znak koji tacno zna sta je ono sto hoce. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ume i zna da voli. Mnogi misle da su ribe nezne, slabe, ali je prava istina da je osoba rodjena u ovom znaku neko ko je jak. Neko ko je spreman da se bori za ono sto zeli i u to nema nimalo sumnje. Osobe rodjene u ovom znaku imaju dusu za pozeleti. Mozemo cak da kazemo da niko na svetu nema tako veliko srce kao ribe.

Ali, ribe su dovoljno jake i hrabre da znaju kada je vreme da se okrenu i odu. To je ono sto je izvesno. Sve dok su ljudi prema njima dobri ribe ce biti jos bolje. No, ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da su ribe znak koji je spreman da se okrene i ode cak i onda kada voli najvise na celom svetu. Jer, ribe su mozda cak i jedini znak u zodijaku koji zna kada je vreme da kaze zbogom. Mnogi misle da ribe nisu ponosne ali to je velika greska. One su ponosne ali znaju i umeju da tolerisu, prastaju, da daju novu i novu sansu… Sve dok im jednom ne pukne film, i dok ne odluce da kazu zbogom.

Ribe su osobe koje uzivaju u tome da usrece one koje vole. Mnogo riba je zapravo cist primer postovanja za druge ljude. Vazno je da imate na umu da je ovo osoba koja je spremna da se bori za ono sto zeli. Ribe nisu dvolicne ali ono sto je najvaznije da znate jeste da one dobro znaju kada je vreme da kazu istinu a kada da je precute.

Ljubav je ovom znaku jako vazna ali nikada necete cuti da je vazno samo da su voljene. One znaju sta hoce ali su znak koji ne cini prvi korak tek tako. Mozemo zapravo da kazemo da su ovo osobe koje vole da idu na sigurno.

Daleko od toga da ribe nisu spremne da istraju u onome sto zele, ali prosto ne vole poraze i gubitke. Konacno, ovo je znak koji zeli da uziva u zivotu i koji daje sve od sebe da tako i bude.

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da su ribe znak koji ce uvek svima pomoci u nevolji. Ako mogu nekome da ucine, one ce to prve da urade.

Veruju u karmu. Veruju u to da svako od nas pre ili kasnije dobije ono sto zasluzuje. I zato zive onako kako veruju i misle da treba.

Najveca vrlina osobe rodjene u ovom znaku je to sto ima petlju da kaze kada pogresi. Da kaze izvini, oprosti, da tolerise, ali i da ode kada nije srecna.

Jer, ribe dobro znaju da je zivot samo jedan i da nema nista lepse od toga kada vole. Ali, i da ne treba da ostanu tamo gde nisu srecne, jer ce jednom da se kaju zbog toga…