April ce im biti fantastican:Evo koji znaci ce uzivati u sreci koju su dugo cekali!

April ce im biti fantastican:Evo koji znaci ce uzivati u sreci koju su dugo cekali!

2024-03-25 0 By Admin

VAGA

Za vas konacno sledi sreca koju ste odavno sanjali i predugo cekali. Vreme je da ovaj period bude fantastican za vas i vase nezno srce. Ako se vi plasite da pokazete osecanja, pokazace ih druga strana.Vi cete se zaljubiti i ponece vas sreca.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Na ivici ste snage koja vas polako izdaje a da niste ni smeli da bas sada popustite. Pokazite sta vas sada ceka i da ste na putu da se predate. Zasto to cinite sada kada ste na domak svome cilju i na pola puta?

 

STRELAC

Vasa emocija raste i vreme je da je i pokazete. Zasto krijete da ste zaljubljeni  kada biste mogli da uzivate. Od vas se ceka da pokazete da je ovo  vasa nova sansa koju necete hteti da propustite.Iskoristite  svaku mogucnost  u svoju korist.

 

JARAC

Od vas se ceka da budete mnogo odlucniji i pokazete sta zelite. Ucinite to sto pre i pokazite da li vas zanima jedan lav.Ako pokaze bar malo simaptije, vi mozete uciniti mnogo da se on zaljubi vise.

 

VODOLIJA

Imate li na umu da ovo moze da bude mesec o kojem ste sanjali i vas fantastican period? I ne slutite da slede dani koje cete moci  da upisete u svoj kalendar. Desice vam se nesto prelepo i zaista cete uzivati u narednom periodu.

 

RIBE

Vec ste skontali sta vam je vazno i sta je ono sto biste hteli. Svoj ponos ne biste pogazili cak i da ste zaljubljeni.Nije vam  vazno da li gubite ili ste na dobiti.Ponos  vam je uvek na prvom mestu.  Mozda je dobro  sto se tako vladate, ali ce vam ovih dana da steti.

Stranice: 1 2