April ce im biti fantastican:Evo koji znaci ce uzivati u sreci koju su dugo cekali!

April ce im biti fantastican:Evo koji znaci ce uzivati u sreci koju su dugo cekali!

2024-03-25 0 By Admin

Fantastican period da i ceo mesec bude bas takav, ali samo pojedinim znacima…

OVAN

Fantastican period  je pred vama i vreme je da budete  odusevljeni. Na zalost, bicete jedan od retkih znakova koji ce uzivati. Na vasu srecu, uzivajte i sledite svoje srce sve dok vas vuce ka onoj cija ce ljubav biti obostrana.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

I vi biste voleli da vam se pocnu desavati lepse stvari.Ovo je mesec vaseg rodjenja pa se jos nadate i nekim sitnim poklonima. Ipak, najlepsi poklon bi bio ponovni susret sa jednom  devicom.Cak i da se ne desi, vi biste morali uciniti sve korake da bi do toga i doslo.

 

BLIZANCI

Fantastican period da pokazete malo vise interesovanja za svoje bliznje. Posebno se to odnosi na jednoga bika kojeg ste potpuno zanemarili.Vi niste ni svesni  da je on prosto izgubljen bez vas ali ste oboje tvrdoglavi. Zbog obostrane  dobrobiti morate da spustite loptu.

 

RAK

Ne znate sta vam je ciniti a morate se pokazati kao i uvek.Vama su zaista vazna i misljenja okoline, mada se borite za dobrobit. Srce vas vodi i vreme je da se pokrenete posebno na emotivnom planu. Srce vas vuce  ka jednom ovnu i dalje.

 

LAV

I dalje cete u masi traziti jedan pogled tamnih ociju. Jos se nadate ponovnom susretu do kojeg nece doci. Uzalud vas upozoravaju da se okanete proslosti i da je idealno vreme  za novu vezu.Ovaj period je namenjen tome da pokazite i sebi i svima da ste konacno preboleli.

 

DEVICA

Vec ste se sreli sa  jednim bikom, ali vas nije primetio. Moracete da ucinite vi prvi korak jer se on plasi.Ubedite ga da ste bas njega cekali i da ste ubedjeni da je i on cinio isto. Ovo je fantastican period da se okrene obostranoj emociji.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2