Finansijski horoskop do kraja marta i prve dane aprila: Nekima nece cvetati ruze!

Finansijski horoskop do kraja marta i prve dane aprila: Nekima nece cvetati ruze!

2024-03-25 0 By Admin

VAGA

Dok jedni planiraju kupovinu, drugi putovanja, vi ni sami ne znate sta biste. Ovaj period vas nije usrecio, ne bar sa finansijske strane. Od vas se ceka  da sami vagnete svoje finansijsko stanje i da ga licno vi ocenite. Ako je bas tako lose, moracete traziti izlaz na bilo koji nacin. Sve moze da bude i bolje, ako biste se vi vise potrudili. Vas trud bi podrazumevao  da se date na posao.

 

SKORPIJA

Ruze vam cvetaju sto se tice posla, i za vas nece biti krize, bar ne sa one finansijske strane. Verujte  daje ona za vas nebitna, ali da je mozda drugacije, verujte da bi bilo mnogo bitnije. Cak vise nego bitno, u odnosu na druge stvari.  Vi ste inace jako sposobni, ali ste uz to i mnogo vredni. To da radite mnogo, pokazace i vase finansijsko stanje.Za sada je odlicno i ne zalite se, a necete ni imati razloga.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

STRELAC

Sto se tice vas, i perioda koji vam sledi donece vam neke nove momente.  Od vas se ocekuje da pokazete  da ste nezavisni u svemu i da ste razumni.Vreme je da pokazete da ste  vredni i marljivi i da ste voljni da radite.Vase finansije su lose, jer ste bez stalnoga zaposlenja. U danima pred vama, nece vam cvetati ruze, ali ako bi vam se pruzila prilika da radite, mogle bi.Zato se radujete jednoj ponudi.

 

 

JARAC

Vama nece cvetati ruze sto setice finansijske strane, ali emotivno cvetaju.Trenutno ste u emotivnoj vezi i vreme je  da pokazete da znate u kojem smeru zelite da ide. Bitno vam je da se nista ne pokvari i da odnos vas i partnera, ostane neokaljan. Za oboje su finansije  osetljjiva tema, jer oboje stojite dosta lose. Vasa emotivna vezanost je ona neraskidiva spona koja vas veze i ne dozvoljavate da lose finansijsko stanje utice na vasu ljubav.

 

VODOLIJA

Sledi vam sukob sa partnerom jer ce vas optuziti za vase lose finansijssko stanje.Vi ste neko ko zna i zeli da drzi do sebe i ne date se  promenama.Ne bar sa strane da se licno zanemarite, mada cinite sve  da to i partner vidi. Vi ste razumni i zato  partner mora da vidi da minimalno trosite. Za to sto stojite lose finnsijski, niste krivi vi.

 

RIBE

Nece vam cvetati ruze na finansijskom polju do kraja meseca. Ali u prvim danima dolazeceg meseca, ono ce se znatno popraviti. Vreme je da se srede neke odredjene stvari, i sve ce biti bolje. I samo znate da vas partner mnogo trosi, a ne mozete da uticete na njega. Ne znate kako resiti problem,  a moracete podvuci crtu. Dok to ne ucinite, mozete tonuti samo dublje. Mozda i u dugove, jer ce biti nuzni.

Stranice: 1 2