Skorpija i Vaga:Imaju neverovatnu lepotu,ali i karakter i stav!

Skorpija i Vaga:Imaju neverovatnu lepotu,ali i karakter i stav!

2024-03-26 0 By Admin

Skorpija i vaga. Dva znaka koja se razlikuju po mnogo cemu, ali i dva znaka cija ljubav moze da spasi svet.

 

 SKORPIJA

Vi znate da imate lepotu. Vi ste svesni toga. Ali, vi svoju lepotu nikada niste stavljali u prvi plan. Vi ste onaj znak koji je cinio dobro, vi ste znak koji je oduvek bio spreman da cini ono sto zeli i znak koji ume i zna da se izbori za ono do cega mu je stalo. Vi ste znak koji zna da uziva u zivotu. Ali, odlicno znate da zivot nije lak i vi ste ona osoba koja je istrajna u svojim namerama i planovima. Vi ste ona osoba koja daje sve od sebe kada nesto naumi i u to nema nimalo sumnje.

Osoba ste koja je oduvek cinila dobro, mada ste neko ko ima petlju da kaze izvini kada pogresi. Vas nije sramota reci izvini jer ste osoba koja ima stav. Vi svoju lepotu nosite kao krunu ali on sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da su ovo dani tokom kojih cete doci do svog cilja. Vama sledi period tokom kojeg cete uspeti u onome sto naumite jer ste osoba koja ima stav i koja tacno zna sta hoce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Kada je u pitanju ljubav, cinjenica je da vam je iskreno stalo do toga da ste voljeni i da imate kraj sebe nekoga ali ste neko ko ce radije biti sam nego kraj sebe imati osobu koja ga ne cini srecnim.

Vi nemate problem sa tim da budete sami. Vi ste prosto osoba koja zna sta zeli i koja je sklona tome da se bori za ono do cega joj je stalo. Umete da od zivota uzmete ono sto zelite, ali nikada tako da nekome slomite srce. Vi ste osoba koja ume da se snadje. Cak i onda kada se cini da nista nije onako kako bi ste zeleli. Iznenadjenja slede, to je vrlo vazno da znate. I nemoguce ce biti moguce. Nemojte to zaboraviti.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2