Tri dana za tri srecnika, na razlicitim zivotnim poljima!

Tri dana za tri srecnika, na razlicitim zivotnim poljima!

2024-03-26 0 By Admin

Pred vama su tri dana za tri srecnika, na razlicitim zivotnim poljima!

OVAN

Nemate dovoljno vremena da resite neka goruca pitanja. Svega tri dana za pitanje svoje emotivne srece. Pred vaznom ste odlukom, i morate je doneti, ali znate za to vec duze vreme. Bice ispravna to sto ste odlucili, i bicete prvi srecnik.

 

BIK

Vasa osecanja vas vode napred i jasno pokazujete da cete se radovati. Vase srce vam govori da ce ovo biti dani za bolje vreme. U svakom slucaju za bolje okolnosti  koje ce vam pomoci da se resite nekih losih situacija.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Zasto da se ne okrenete nekim boljim stvarima? Vi ste uporni u svemu, pa ce vam se dati sta god budete zeleli.Jedna osoba ceka da joj se osmehnete i mogli biste je pohrabri. Necete zazaliti ako ucinite korak ka njoj jer ce vas uciniti srecnikom.

 

RAK

Vasa ocekivanja idu napred i vreme je da budete spremni. Neke korake cete uciniti tako lako, dok ce neki drugi da sacekaju. Vi ste ozbiljni i ne brzate u bilo cemu. Uvek volite da budete odlucni i da idete u korak sa situacijom.

 

LAV

Vasa sreca ce da bude jedna osoba, pa se usmerite ka njoj. Vase srce zeli da je sto bolje upozna. I tako ce mudro da poklanja deo po deo svoje duse. Sve dok ne osvojite njeno poverenje i dok vam ne bi poklonila svoje srce.

 

DEVICA

Niste spremni da prihvatite sta se desava oko vas, ali cete  povesti racuna. Svakako da cete se truditi da prihvatite cinjenice. Kako god bilo , vreme je da prihvatite situaciju  i da se treudite da je ispravljate.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2