Naredna tri dana ce biti dokaz da i obicni dani donose srecu!

Naredna tri dana ce biti dokaz da i obicni dani donose srecu!

2024-03-27 0 By Admin

VAGA

Nemate naviku da molite nikoga za bilo sta, vec sve radite sami. Mozda ce vam se desiti da vas jedna osoba sama pretekne u svojim mislima. Nemate elana koji vas moze voditi pred svrsen cin, ali biste mogli da sebi ulijete malo takmicarskog duha.

 

SKORPIJA

Dobro vam ide i nikako da se malo opustite i uzivate u tome. Pazite da ne postanete oholi i da ne pokazete da vam je premalo, koliko god imate. Karma ne nagradjuje ohole i gorde, vec samo trpeljive i zahvalne na svemu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Dok budete obavljali svoje radne zadatke, sedi vam jedno poznastvo. Bice to vezano za radno mesto, i veza sa spoljnim saradnikom. Mada i ne slutite da ce vas povesti ka ludoj ljubavi, znajte da hoce. Bice to dokaz da ljubav i obaveze mogu  da se sloze.

 

JARAC

Naivno verujete jednoj osobi i mislite da vas voli. Toliko ste u nju zaljubljeni da ne vidite da ste zavedeni.Vase oci ne vide dalje od njenog pogleda, a njeni pogledi su lazni. Zato je vreme da shvatite da vas samo zamajava i da okrenete novi list.

 

VODOLIJA

Niste ni svesni da vas cekaju velike obaveze i da necete da se odmarate. Moracete znati da sve zavisi od vas jer se nemate u koga pouzdati. Neka krenu vase misli i neka se  vase obaveze privedu kraju, kako biste ugodilii svome srcu.

 

RIBE

Raduju vas ovi dani jer cekate na susret sa odredjenom osobom. Ona vas ceka ali i sama broji dane, mada vam to nece odati. Jos uvek vas drzi na odredjenoj distanci i ignorise vase zaljubljene poglede.Ceka na vas prvi korak!

Stranice: 1 2