U narednom periodu,ovaj ce zodijak biti prvi u redu za srecu!

U narednom periodu,ovaj ce zodijak biti prvi u redu za srecu!

2024-03-28 0 By Admin

VAGA

Idite napred u svojim odlukama i ne slusajte nikoga. U narednom periodu cete morati da slusate samo svoje srce. Ono vam govori mnogo toga i da cete biti na korak od srece. Vase je da budete prvi u redu za srecu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Okrenite se boljim koracima i radujte se novim danima. Mozda konacno sretnete svoju srodnu dusu. Od vas se ocekuje da budete spremni da prihvatite poznastvo koje ce vam se desiti. Da shvatite da je to vas pocetak srece.

 

STRELAC

Mozda se obradujete nekome ko ce vam se naci kao slucajni saputnik. Privuce vas neznost koju cete osetiti u samo jednom pogledu. Bice to dokaz da poverujete  u mogucnost ljubavi na prvi pogled. I da znate da pocinje doba ljubavi za vas.

 

JARAC

Ocekujete da vam se desi jedan planirani put. Par puta cete ga odgadjati, pa je red da se ukazu bolje okolnosti. Budite spremni da se okrenete boljim koracima i da znate sta vam je ciniti. I da ce se ostvariti nada da cete nekoga sresti na tom putu.

 

VODOLIJA

Srce vam se steze pri pomisli na jednu osobu do koje vam je stalo. Ona nikako da primeti kako se osecate kada vas svesno ignorise. Cinite sve u ime ljubavi i samo za njene znake sitne paznje. Tek cete videti da li ce vas pocastvovati recima ljubavi.

 

RIBE

Morate ici napred bez obzira na okolnosti. Kako god da bude, povoljno ili nepovoljno za vas, nema nazad. Vi ste borac koji nikada ne odustaje, ako postoje minimalne sanse. I zato pokazite da cete ici putem kojim vas bude vodilo vase srce.

Stranice: 1 2