Vikend  iz snova: Evo kom  zodijaku sledi fatalan susret koji menja sve!

Vikend iz snova: Evo kom zodijaku sledi fatalan susret koji menja sve!

2024-03-29 0 By Admin

 VAGA

Dolaze dani za ljubav i dani  tokom kojih cete imati sve sto zelite. To je ono sto moramo da kazemo. Ovaj vikend ce biti prilika da se posvetite sebi i da uzivate u ljubavi na pravi nacin. Jedan rak vam je sve cesce u mislima ali ne radite nista povodom toga….

 

 SKORPIJA

Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju i da ispunite i sve  ce biti u redu. Ono sto moramo da naglasimo kada je  period koji je pred vama u pitanju jeste da cete dobiti dokaz ljubavi od strane jedne vage. Spremna je na sve ne bi li vas  kraj sebe imala.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Bitno je da kazemo da postoji neko za koga se borite i neko ko  oseca isto sto i vi. Sreca  koja je pred vama je svakako nesto u cemu treba da uzivate na svaki moguci nacin. Nemojte toliko mariti za tudja misljenja vec naucite  da uzivate u onome sto imate.

 

 JARAC

Ljubomora ce vam u danima koji slede  biti veliki problem ali ono sto moramo da kazemo jeste da je to greska.

Vi volite, i voljeni ste, i nema potrebe da sumnjate u osobu do koje vam je stalo. Cuvajte srecu koju imate.

 

VODOLIJA

Smesite se i na vama se vidi da ste jako zaljubljeni. To je ono sto moramo da kazemo. Jedan rak vam je jako vazan i nema nimalo sumnje da ste spremni da mu to na delu i dokazete.

Samo nastavite tako, nikada srecu  ni emocije ne treba kriti.

 

 RIBE

Kada je  naredni period u pitanju,moramo da kazemo da cete moci da kazete da vam je krenulo na bolje. Volite nekog i  taj neko voli vas i sada je vasa sreca iskrena i velika.

Moramo da kazemo da ce tek da  uslede lepi trenuci u vasem zivotu.

Mislite o tome.

Stranice: 1 2