Skorpija i Ovan:Imaju karakter-ako jednom kazu ne,to je zauvek ne!

Skorpija i Ovan:Imaju karakter-ako jednom kazu ne,to je zauvek ne!

2024-03-31 0 By Admin

 Skorpija i Ovan. Dva karaktera zodijaka koji teraju po svome. Uvek, ma sta da bilo.

 

 SKORPIJA

Vas karakter je vase drugo ime. To je ono sto moramo da kazemo. Prava je istina da ste osoba koja ume da se bori za ono sto zeli. Vazno je da znate da postoji neko ko je spreman da se bas uvek bori za ono sto hoce. U to nema nimalo sumnje.

Moramo reci da ste osoba koja ne gradi svoju srecu na osnovu tudjih suza. Dakle, vi ste neko ko veruje u karmu. Dobro znate da svako od nas dobije ono sto zasluzuje i to je velika istina. I vi imate parolu po kojoj zivite. Samim tim, vi nikada necete uraditi drugima ono sto ne bi ste zeleli da neko uradi vama.

Karakter je ono sto vas razlikuje od ostalih. Vi niste osoba koja ikome na svetu zeli lose, umete i znate da prastate ali i znate kada je vreme da se okrenete i odete cak i kada volite najvise na svetu.

Jako se tesko odlucite da nekome kazete zbogom, ali vase zbogom je zbogom za sva vremena. Ne volite ljude koji pricaju jedno, a drugo rade. Vi ste osoba koja ima karakter. I samim tim ne volite ljude koji su u stanju da rade ono sto je suprotno moralnim nacelima.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2