Skorpija i Ovan:Imaju karakter-ako jednom kazu ne,to je zauvek ne!

Skorpija i Ovan:Imaju karakter-ako jednom kazu ne,to je zauvek ne!

2024-03-31 0 By Admin

 

  OVAN

Dobar ste covek, ali vi ste neko ko dobro zna sta hoce. Vi ste osoba koja ima karakter i koja voli kao niko na svetu. Moramo reci da imate karakter. Neko ste ko je u stanju da istraje cak i onda kada imate silne probleme.

Vi ste osoba koja ima karakter. Ono sto obecate, vi ste osoba koja i ispuni, cak i kada svi misle da to nece biti moguce.

Kaze se da ste osoba koja ima divnu dusu, i u to nema nimalo sumnje. U stanju ste da prastate, da tolerisete, da trpite ono sto ne bi niko na ovom svetu. Imajte na umu da ste osoba koja je takva kakva jeste, idealna, jer je vase srce toliko veliko da samim tim vase mane ne dolaze do izrazaja. Uostalom, vi ste neko ko je u stanju da bude jak, ma koliko tesko bilo.

Imate petlju da kazete istinu, imate petlju da priznate kada ste pogresili, i to je vrlo vazno da naglasimo. Vama nije problem da kazete izvini kada niste u pravu. Ali, vi isto ocekujete i od drugih i u to nema nimalo sumnje. Neko ste ko mozda deluje kao hladan, ponosan, ali je vazno da kazemo da ste neko ko je dobar covek, i to je zapravo i jedino sto je iskreno vazno. To vase dobro srce koje vam kuca u grudima.

Vi ste znak koji ima karakter. I bicete u stanju da prastate kao niko, da dajete ko zna koliko sansi… Ali, vase jedno ne, vase jedno zbogom, je zbogom za sva vremena. I to je ono sto je najvaznije od svega. Da ste osoba ciji karakter vredi vise od svega. Da ste osoba koja za prave ljude cini i ono sto ne bi niko.

Stranice: 1 2