Bik:Znak koji ce terati po svom,pa neka ga kosta-sta kosta!

Bik:Znak koji ce terati po svom,pa neka ga kosta-sta kosta!

2024-04-04 Off By Admin

I bice u stanju da prasta, mnogo toga, sve dok mu jednom ne pukne film, i odluci da nekome kaze zbogom. A kada se to desi, onda je gotovo, onda je kraj za sva vremena i u to nema nimalo sumnje.

Bik je neko ko odlicno zna sta je to prava ljubav. I za pravu ljubav i prave osobe cini sve sto moze, ali isto tako ocekuje i da dobije zauzvrat. Kada se ovaj znak zaljubi bice spreman da za tu osobu sve ucini. Za njega ne postoji razlika u godinama, niti u kilometrima. Jer, ono sto njegovo srce prepozna kao srecu-za to se bik uvek bori.

Moramo reci da je u stanju da tera po svome. Da mu je karakter jako tezak i da je ovo neko ko tacno zna kada je vreme da ode. Ali, velika mana ovog znaka je to sto je u stanju da zbog svog inata i ega izgubi svoju srecu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Nekada se desi da mu je vaznije da nahrani svoj ego nego da ucini kako mu nalaze srce.

Bik nije svestan toga da ponekad zbog svog ponasanja povredi one koje voli, pa cak i da rizikuje da ih izgubi. Nekada ume da bude previse tvrdoglav, i da ga to previse skupo kosta.

Ali, bilo kako bilo, bik je dobar covek, sa svim svojim manama jer je neko ko ne zaboravlja one koje voli cak ni kada mu oni slome srce. Ljubav u njemu ostaje, cak i kada nekome ledja okrene.

Stranice: 1 2