Nedelja,ponedeljak,utorak:Ljubavni horoskop za naredna 72.sata!

Nedelja,ponedeljak,utorak:Ljubavni horoskop za naredna 72.sata!

2024-04-06 Off By Admin

VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme da neko dobije ono sto je zeleo. Tri dana koja su pred nama ce doneti pravu ljubav. Nemojte ocekivati cudo ali uzivajte u onome sto imate. Neko je spreman da vam svoju emociju dokaze na mnogo nacina i da vas voli iskreno i iznad svega.

 

SKORPIJA

Nemojte odustajati od onog sto zelite. Nemojte dozvoliti da vam neko prica kako cete ziveti. Bice ovo sjajni dani za vas. Dakle, uz samo malo srece je moguce da se neke vase zelje konacno ostvare. Samo cinite onako kako nalaze vase srce, a ne tudja misljenja. Pustite da uslede iznenadjenja.

 

JARAC

Ovo je odlican period za vas. Kao neko ko je zeleo da pronadje ljubav, vama se zelja konacno ostvaruje. Naredna 72.sata itekako mogu da donesu ostvarenje jedne zelje. Mozda cete upoznati nekoga ko bi mogao da vas osvoji, cak i na prvi pogled. Razmislite o tome, i nemojte bezati od emocija.

 

VODOLIJA

Ovo je period za promene. Vi ste osoba koja ce imati srece tokom naredna 72.sata. Neko je spreman da vam bude podrska u svemu. Ali, vazno je da prestanete da obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Nemojte nikome davati laznu nadu. Mogli bi ste nekome slomiti srce.

 

RIBE

Ako ste u vezi, vama ce ljubomora biti veliki problem u danima pred nama. Ali, treba da znate da nema razloga da sumnjate u voljenu osobu. Ona vas voli iznad svega. Velika vam je greska sto ne verujete svom partneru. Mnogo toga je samo na vama.

Stranice: 1 2