Nedelja,ponedeljak,utorak:Ljubavni horoskop za naredna 72.sata!

Nedelja,ponedeljak,utorak:Ljubavni horoskop za naredna 72.sata!

2024-04-06 Off By Admin

 Ljubav za naredna tri dana. Za neke znakove, ovo ce biti savrseni trenuci!

 

OVAN

Naredna 72.sata ce vama doneti srecu na polju emocija. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ce neko moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Taj neko ste vi. U vas zivot se vraca neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Sve ce biti moguce, razmislite o tome.

 

BIK

Moramo da kazemo da je doslo vreme da se kolo srece okrene. Naredna 72.sata ce doneti mnogo toga. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Nemojte da dozvolite da vam neko prica kako cete ziveti, jer samo vi imate pravo da kreirate svoj zivot na nacin na koji zelite.

 

BLIZANCI

Ovo je period za promene. Vi ste znak koji ce upoznati nekoga ko ce ga voleti na pravi nacin. Moramo da kazemo da je doslo vreme da neko od vas konacno spozna sta je to prava ljubav. Naredna 72.sata mogu da donesu velika iznenadjenja.

 

RAK

Ono sto je vazno da kazemo jeste da ce ovo biti dani za promene. Dakle doslo je vreme da uzmete svoj zivot u svoje ruke. Nemojte ocekivati cudo ali se ponasajte u skladu sa svojim zeljama i potrebama. Postoji neko ko vas voli iznad svega, i jako iskreno. Verno, voljeno, predano.

 

LAV

Ono sto je bitno da znate jeste da ce ovo biti dani za velike stvari. Morate da donesete neke velike odluke. Postoji neko ko vas voli iznad svega. Upoznacete nekoga ko ce vas voleti na pravi nacin. Sve ostalo je do vas, jer vi donosite konacnu odluku. Razmislite o tome.

 

DEVICA

Ovo ce biti dani za promene. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Sledi vam prilika da vam se neke zelje ostvare. Mozda cete spoznati napokon sta je to prava ljubav. Postoji neko ko vas iskreno voli.Vi ste nekome jako vazni i dragi. Razmislite o tome.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2