Devica:Deluje hladno i bezosecajno ali je zapravo dusa od coveka!

Devica:Deluje hladno i bezosecajno ali je zapravo dusa od coveka!

2024-04-15 Off By Admin

Imati ovu osobu kraj sebe znaci imati nekoga ko ce biti spreman da vas voli, da vas razume, da vam bude oslonac, podrska i rame za plakanje.

Ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da je ovaj znak neko ko ce naci nacin da se izbori za ono do cega mu je stalo. I nece varati, i nece graditi svoju srecu na tudjim suzama sto je za svaku pohvalu.

Ovo je jedan od najvernijih i najiskrenijih znakova. Ali, devica nikada ne pokazuje svoje pravo lice tek tako. Ona radije glumi da je srecna nego da pokaze svoje pravo lice, i to je ono sto moramo da kazemo.

Imati ovog znaka kraj sebe znaci imati nekoga ko ce biti odan, veran, iskren, i voleti iskreno.

Moramo da kazemo da je osoba rodjena u ovom znaku cist dokaz ljubavi, vernosti i paznje. Voli kao niko na svetu ali dobro zna kada je vreme da se okrene i ode, i u to nema nimalo sumnje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Imati kraj sebe osobu rodjenu u ovom znaku znaci imati i andjela cuvara. Ona je cist dokaz da postoje osobe koje vole svim srcem i u to nema nimalo sumnje.

Devica je znak koji ce naci  nacina da usreci druge i u to nema nimalo sumnje, ali isto ocekuje i od drugih. Ocigledno je da devica sebe dovoljno ceni i postuje da zna kada je vreme da se okrene i ode.

Sve dok su ljudi dobri prema njoj, ona ce biti jos bolja ali isto tako… Kada shvati da se neko igra sa njom ona ce umeti da uzvrati na isti nacin. Dobar je covek ali ne i naivan. I ume da uzvrati istom merom cak i onda kada niko na svetu to nije u stanju. Ona moze sve, dovoljno je samo da pozeli.

Stranice: 1 2