Ovan blizu svog cilja,Bik konacno nekome priznaje emocije,Rak srecan!

Ovan blizu svog cilja,Bik konacno nekome priznaje emocije,Rak srecan!

2024-04-15 Off By Admin

 Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da ce ovo biti dani za promene. Neko ce konacno moci da kaze da je srecan.

 

OVAN

Vi ste blizu cilja. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ste neko ko ce biti jako iznenadjen. Dakle jasno je da postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska.

 

BIK

Neko ste ko iskreno voli. Doslo je vreme da dodjete do cilja, a to mozete samo ako nekome kazete sta je ono sto mislite, zelite i osecate. Ovo ce biti dani tokom kojih cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Vazno je da uzivate u naletu emocija jer ste ih zasluzili.

 

BLIZANCI

Vazno je da znate da postoji neko ko je spreman da se bori za vas. Neko ko je iskren, neko ko je spreman da vam u svemu bude podrska. U danima koji su pred nama je sve moguce a vi mozete biti znak kojem ce neko na  delu svoju ljubav da dokaze i pokaze.

 

RAK

Ono sto treba da znate jeste da nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani za promene. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Posle niza suza ce sve biti moguce a vi cete konacno moci da kazete da ste srecni.

 

LAV

Znak ste koji ce stici do svog cilja. Bice ovo sjajni dani za vas i bez imalo sumnje ce sve doci na svoje. Kada neko voli kao vi, onda pre ili kasnije i dobije ono sto je zeleo. Nemojte ocekivati cudo vec znajte da je mnogo toga sada samo na vama. Neka srce odluci.

 

DEVICA

Bice ovo dani za velike stvari. Bice ovo sjajan period za vas i nema nimalo sumnje da cete moci da kazete da ste i dobili ono do cega vam je stalo. Jedan lav je iskren u svojim namerama sa vama. Samo nemojte obecavati mnogo. Uzivacete.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2