Jarcu,Ribi i Ovnu luda sreca u najavi,Devici i Vagi razocarenje u blisku osobu…

Jarcu,Ribi i Ovnu luda sreca u najavi,Devici i Vagi razocarenje u blisku osobu…

2024-04-17 Off By Admin

Nece vam biti prvi put da se razocarate u neku osobu, ali hoce da se razocarate u vrlo blisku osobu…

DEVICA

Nece vam biti prvi put da se razocarate u neku osobu, ali da se razocarate u blisku osobu, hoce. Ne da necete verovati, vec necete zeleti ni da poverujete ipomislite!

Za vas ce sve takve pa i slicne mogucnosti da budu iskljucene. Kada se radi o odredjenoj osobi, dali biste sve da druge ubedite u suprotno tome. Na vama je da se pomirite sa istinom da vas neko  zeli izigrati.

I osim sto cete biti izdani, bicete jako razocarani. I bas u onu koju ste voleli  i kojoj stenasli prijatelja i poveravali se. Bili ste joj podrska u svemu, prijatelj u nevolji i uvek tu kada joj treba pomoc.

Drustvo u samoci, prijatelj u nevolji, pomoc kada je u novcanoj krizi. A ona ce vam vratiti dokonim pricama i otkrivanjem tajne koju ste joj poverili. Bice to izdaja za sva vremena.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

VAGA

Mnogo ste radili u zadnje vreme, ali vam to nije donelo srecu. Mada ste lepo zaradili, nista vam ne predstavlja srecu kakvu ste mislili da hocete. Vi ste zaljubljeni u nekoga i stalno cekate da vam ta osoba pridje.

Zasto cekate, a nista licno ne preduzimate? I zasto ste razocarani sto i ta osoba ceka na vas korak? Vas tera vase srce i vasa ljubav zivi u njemu. Zato sledite put svoga srca i idite tamo gde vas vuce. Ne cekajte da se ona smisli, dok se to desi, mozda osecanja nestanu.

Mada to vidite kao razocarenje, ne cekajte je da ucini korak. Ucinite ga vi umesto nje i za sebe i za nju. Pokazite joj da volite i nece vam moci odoleti.

Stranice: 1 2